Indonesische spruitjesstamppot

  • 1,5 kg aardappelen
  • zout
  • 1 zakje nasigroenten
  • 30 g boter
  • 700 g spruitjes
 
  • 3 eetl. ketjap
  • 2 eetl. melk
  • 50 g dry roasted pinda's
  • 100 g taugé
  • ½ zakje cassave kroepoek (Conimex)

Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar.
Wel de nasigroenten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de boter en roerbak de schoongemaakte spruitjes 5 minuten.
Voeg de gewelde kruiden en de ketjap toe en stoof ze in ± 5 minuten gaar.
Stamp de aardappelen met de melk, de spruitjes, de pinda's en de taugé door elkaar.
Garneer met de cassave kroepoek.

Bron: Astrid Veltman

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug