Hutspot met varkensreepjes uit de wok

hutspot (2K)

  • 400 g varkensvleesreepjes
  • 2 - 3 theelepels chilipoeder
  • 2 theel. tijm
  • 2 uien
  • 500 g winterwortel
  • 3 - 4 eetlepels margarine (vloeibare)
  • 450 g aardappelschijfjes
  • 1 dl vleesbouillon
  • snufje zout
  • snufje zwarte peper (versgemalen)

Kruid het vlees met zout, peper, de chilipoeder en de tijm en laat het even afgedekt liggen.
Pel de uien en snijd ze in dunne partjes.
Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Verhit de margarine in een wok en roerbak de reepjes vlees op hoog vuur in 3 minuten bruin.
Schep de ui, wortel en aardappel erdoor en roerbak alles 3 - 4 minuten op hoog vuur.
Voeg de bouillon toe en laat het gerecht afgedekt in nog enkele minuten zachtjes gaar sudderen.
Lekker met zelfgemaakte appelcompote.

Bron: Vlees.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug