Hutspot met mosterdreepjes

vegetarisch, voor 2 personen

  • 600 g aardappelen
  • 2 grote uien
  • 2 g winterwortels
  • 150 g vegetarische roerbakreepjes
  • 1 eetl. vloeibare margarine
  • 1 eetl. mosterd
  • ca. 1½ dl groentebouillon

Schil de aardappelen en halveer grote exemplaren.
Maak de uien en de wortels schoon.
Snijd de uien in halve ringen en de wortels in plakken.
Kook de aardappelen met de uien en de wortels in 20 - 25 minuten gaar.
Bak de vegetarische reepjes in de hete margarine bruin.
Warm de mosterd kort mee.
Roer een paar lepels van de bouillon door het mengsel.
Giet de aardappelen en groente af en stamp dit tot een grove massa.
Breng de bouillon aan de kook en roer bouillon door de aardappelen met groente.
Schep het mosterdmengsel er op.

Bron: Voedingscentrum

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug