Hachee voor 4

  • 500 g stoofvlees in blokjes
  • 50 g gerookte spekjes
  • ½ hacheebonbon
  • ½ potje zilveruitjes
  • 1 wortel in stukjes
  • 3 sjalotjes gesneden
  • 1 ui gesneden
  • 125 g champignons
  • 1 eetl. bloem
  • 40 cl rode wijn

Bak de spekjes en haal ze uit de pan.
Braad het vlees aan en leg deze apart.
Bak de uien, wortel en sjalotjes aan en voeg ½ bonbon en zilveruitjes toe.
Blus af met rode wijn.
Voeg als de bonbon gesmolten is al roerend de bloem toe tot er een mooie romige saus ontstaat.
Voeg het vlees toe en laat het 3 uur sudderen.
Roer af en toe en voeg na 2½ uur de champignons toe.

Bron: Waterlant’s Weelde – Natuurvlees.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug