Boerenkost op de boerenbuiten

boerenkost_boerenbuiten (4K)

  • 4 boerenworsten
  • 300 g erwten
  • 300 g wortelen
  • 1 ajuin
  • 14 aardappelen
  • 1 eitje vers van de pers
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • olijfolie

Wortelen, erwten en ajuin fijn gesneden gekruid gaar stoven in boter.
De boerenworst (gevuld met spek varkensvlees goed gekruid) goed aanbakken in boter.
Aardappelen koken, afgieten en pureren kruiden, eitje en olijfolie toevoegen goed mengen.
Een deel van de groenten er evenzeer onder mengen en vul de ingesmeerde uitsteekvorm met de puree.
Zet deze even onder de grill.
Serveer zeer warm op een bord.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug