Boerenkoolstamppot speciaal

voor 6 personen
  • 1 grote ui
  • 50 g boter
  • 750 g panklare boerenkool
  • 1½ kg geschilde aardappelen
  • 10 cl melk
  • 1 potje pesto
  • zout & peper

Pel en snipper de ui.
Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui daarin 5 minuten.
Voeg de gewassen boerenkool toe en laat die al omscheppend slinken.
Leg de aardappelen erop, voeg wat zout toe en laat alles in ± 25 minuten gaar koken.
Voeg de melk en de pesto toe en tamp alles door elkaar.
Breng op smaak met wat peper en zout.
Geef er de volgende bijgerechten bij.

Gebakken hamreepjes
Groente-zoetzuur
Gebakken champignons met rozemarijn
Salami met knoflook
Gemengde olijven

Bron: Astrid Veltman

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug