Andijviestoof met kikkererwten en pittige reepjes

andijviestoof_kikkererwten (3K)
vegetarisch
  • 1 stronk andijvie
  • 2 blikjes kikkererwten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 pakjes Alpro® soya pittige reepjes
  • 1 l groente bouillon
  • 1 theel. komijn
  • ½ citroen

Snij de andijvie in stukjes van ca. 2 cm en doe dit in een pan.
Voeg de kikkererwten, de soyareepjes, komijn en gesnipperde knoflook toe.
Giet er een smakelijke groentebouillon bij en breng het geheel aan de kook totdat de andijvie geslonken is.
Breng op smaak met een beetje citroen en zout en peper indien nodig.

Lekker met een stukje brood.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug