Aardappelpuree met fijne zomerse groenten

aardappelpuree_zomerse_groenten (5K)

voor 2 personen

  • 4 middel-grote aardappelen
  • 1 wortel
  • 1 sjalotje
  • een stukje rode paprika
  • een stukje courgette
  • peper & zout
  • muskaatnoot
  • olijfolie

Aardappelen schillen, wassen en in stukken snijden kook deze in licht gezouten water beetgaar en giet af.
Sjalotje fijn snijden.
Wortel in julienne snijden.
Paprika & courgette in fijn blokjes snijden.
Stoof deze groenten gekruid aan in een beetje olijfolie.
Aardappelen pureren en groenten eronder mengen, naar smaak bij kruiden.
Serveer zeer warm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug