Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi

Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi

voor 2 personen

  • 24 cl visfumet, fond
  • 50 cl water, heet
  • 120 g kimchi, fijngehakt
  • zout
  • zwarte peper, gemalen
  • 150 g gerookte zalm, in blokjes
  • ½ courgette, in dunne linten
  • 50 g taugé, gewassen
  • 1 eetl. korianderblad

Giet de visfumet met het water in een pan en voeg de kimchi toe; breng net aan de kook en zet het vuur laag.
Maak op smaak met zout en peper.
Voeg de zalm toe aan de bouillon.
Verdeel de courgettelinten en de taugé over 2 kommen en giet de hete bouillon erover.
Bestrooi met koriander.
Meteen serveren.

Bron: Lekker-weten
Gepubliceerd door: Ekoplaza

Terug