|
|
Snijd het vlees in blokjes van 1 cm.
Snijd de ui in kleine blokjes.
Snijd de knoflook fijn.
Bruin vlees in 2 porties in 2 eetlepels hete olie rondom en breng op smaak met zout & peper.
Haal het uit de pan.
Bak de uien en knoflook in 2 eetlepels hete olie, voeg het vlees, tomatenpuree, 1 eetlepel paprikapoeder en bak de karwijzaadjes.
Blus met de bouillon, voeg laurierblaadjes toe en kook vervolgens afgedekt op middelmatig vuur gedurende 45 minuten.
Maak het paprikapoeder schoon en snijdt het in blokjes van 1 cm.
Schil de aardappelen, was ze en snij ze in blokjes van 1 cm.
Laat de zuurkool uitlekken.
Voeg na 45 minuten de paprika's, aardappelen en zuurkool toe aan de stoofpot en kook nog 45 minuten.
Snijd de bieslook in fijne reepjes.
Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en karwijzaad.
Serveer met zure room en bieslook.