Noedelsoep met lente-uitjes en gamba's
 |
voor 2 personen |
- 3 lente-uitjes
- 100 g kerstomaatjes
- 1 visbouillontablet
- wokolie
|
- 200 g rauwe gepelde gamba’s
- 300 g gesneden spitskool
- 6 eetl. Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
- ½ zak woknoedels
|
Snijd de lente-ui in stukjes.
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
Breng 75 cl water met de bouillontablet aan de kook.
Roer tot de tablet is opgelost.
Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut.
Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen.
Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.
Schep de noedelsoep in 2 kommen.
Bron: Conimex