Noedelsoep met lente-uitjes en gamba's

noedelsoep_lente_uitjes (3K)
voor 2 personen
  • 3 lente-uitjes
  • 100 g kerstomaatjes
  • 1 visbouillontablet
  • wokolie
  • 200 g rauwe gepelde gamba’s
  • 300 g gesneden spitskool
  • 6 eetl. Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
  • ½ zak woknoedels

Snijd de lente-ui in stukjes.
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
Breng 7½ dl water met de bouillontablet aan de kook.
Roer tot de tablet is opgelost.
Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut.
Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen.
Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.
Schep de noedelsoep in 2 kommen.

Bron: Conimex

Terug