Noedelsoep met kip en peultjes

Noedelsoep met kip en peultjes

  • 1½ l kippenbouillon
  • 4 eetl. sojasaus
  • 1 cm gember, geraspt
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 300 g kipfilet, in blokjes
  • 4 eieren
  • 250 g fijne mienestjes
  • 1 zak fijngesneden Aziatische groenten
  • 200 g peultjes
  • 1 handje verse koriander, grofgehakt

Verwarm de kippenbouillon in een grote pan op middelhoge stand.
Voeg de sojasaus, gember, rode peper en kip toe en laat pruttelen.
Kook ondertussen de eieren in 7 minuten hard, laat schrikken, pel en halveer ze.
Voeg vervolgens de mie, Aziatische groenten en peultjes toe aan de soep en kook nog 5 minuten totdat de noedels gaar zijn.
Serveer de soep in grote kommen met de koriander en de gekookte eitjes in parten.

Bron: Spar

Terug