Noedelsoep met kip

voor 2 personen

  • stukje gemberwortel
  • ½ rode peper
  • 1 kipfilet
  • 1 eetl. olie
  • 300 g roerbakgroente
  • 4 dl kippenbouillon
  • 50 g taugé
  • 100 g miehoen
  • citroensap
  • vissaus

Schil het stukje gemberwortel en snijd het heel fijn.
Verwijder van de rode peper de pitjes.
Snijd de peper klein.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Bak de kip met de gember en de peper in de hete olie gaar en ruin.
Bak de roerbakgroente kort mee.
Voeg de kippenbouillon toe en kook de soep een paar minuten.
Was de taugé.
Voeg de miehoen en de taugé toe en laat de noedels gaar worden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de soep op smaak met wat citroensap en vissaus.

Bron: Voedingscentrum

Terug