voor 4 porties
|
|
Was en kook de aardappelen in gezouten water, schil ze heet en laat ze afkoelen.
Afdekken en koelen.
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaden met een lepel.
Snijd de komkommer in grove stukken, snijd een half bosje bieslook in rollen, pureer zeer fijn met karnemelk en zure room in een mixer.
Breng op smaak met zout, peper en citroensap.
Dek af en laat minstens 4 uur afkoelen, bij voorkeur 's nachts.
Reinig de radijsjes en snijd ze in 6 - 8 plakken per stuk.
Halveer de mini-augurk in de lengte en snijd in stukken van ½ cm dik.
Snijd de aardappelen in blokjes van ½ cm.
Kook de eieren 6 - 8 minuten.
Snijd de resterende bieslook in fijne rollen.
Breng de soep opnieuw op smaak.
Serveer met radijs, aardappelen, augurk, geschilde en gehalveerde eieren en bieslook.