|
|
Verhit de olijfolie in een soeppan.
Bak hierin de knoflook een paar minuten op laag vuur.
Voeg de verse paddestoelen toe en bak ze ca. 4 minuten op halfhoog vuur.
Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee.
Schenk de bouillon erbij en roer goed door.
Neem de gedroogde paddestoelen uit het weekvocht (bewaren), knijp ze uit - boven de kom weekvocht - en snijd ze grof.
Voeg de tijm en de bospaddestoelen toe aan de soep.
Schenk het weekvocht, door een zeer, langzaam bij de soep.
Kok de soep nog 10 minuten zachtjes door.
Bereid intussen de gnocchi in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en voeg toe aan de soep.
Breng op smaak met zout & peper en verdeel over 4 kommen.
Rasp de parmezaan erover en bestrooi met peterselie.