|
|
Verhit de olijfolie in een ruime soeppan en fruit hierin de uiringen samen met de knoflook tot ze licht
beginnen te kleuren.
Bestrooi de uien en knoflook met de bloem en laat dit even meegaan.
Verhit in de tussentijd de bouillon en voeg deze wanneer hij heet is, onder voortdurend roeren beetje bij
beetje toe aan het bloem mengsel.
Laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de mosterd door de soep en laat het geheel nog even zachtjes koken.
Breng de soep op smaak met peper en zout.
Maak de kaaskletskoppen door de geraspte kaas in 8 gelijke ronde hoopjes op bakpapier te verdelen.
Bak ze vervolgens in een voorverwarmde oven op 180 °C in ca. 10 minuten goudbruin.
Haal de kaaskletskoppen voorzichtig van het bakpapier en laat ze afkoelen.
Serveer de kaaskletskoppen apart.
Succestip
De kaaskletskoppen kunt u van tevoren afbakken en in een afsluitbare bak bewaren.