Five Spice noedelsoep
met garnalen en paksoi

five_spice_noedelsoep (2K)

  • 500 g paksoi
  • 200 g kerstomaatjes
  • wokolie
  • 400 g rauwe gepelde gamba's
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • 1½ l visbouillon (van 3 tabletten)
  • 1½ zak woknoedels
  • gebakken uitjes

Was en snijd de paksoi in repen.
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba's met de kerstomaatjes 2 minuten.
Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
Voeg vervolgens de paksoi en de noedels toe.
Kook ze 2 minuten.
Schep de noedelsoep in kommen en strooi er wat gebakken uitjes over.

Op tafel
Zet kecap manis en sambal badjak op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.

Bron: Conimex

Terug