Deense rundvleessoep

  • 1 pakje Honig Deense rundvleessoep
  • 25 g rundergehakt
  • 250 g soepgroenten
  • 75 g krulvermicelli middel
  • 1 eetl. fijgesneden peterselie
  • 1 eetl. fijngesneden kervel

Breng het gehakt op smaak met peper en zout en maak er balletjes van.
Bereid het rundvleessoep volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
Voeg, zodra de soep kookt, de gehaktballetjes, groenten en krulvermiceli toe en laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken.
Garneer de soep met de fijngesneden peterselie en kervel toe.

Algemene bereidingswijze
Gebruik per 1½ liter soep ca. 75 g krulvermicelli middel.
Voeg, zodra de soep of bouillon kookt, de krulvermicelli toe.
Laat de vermicelli 10 minuten meekoken.

Bron: Honig

Terug