Cajunsoep met vis

Cajunsoep met vis

voor 2 personen

  • 150 g visfilet, bijv. koolvis
  • citroensap
  • 2 - 3 theel. cajunkruiden
  • 100 g zilvervliesrijst
  • 1 groene paprika
 
  • 250 g broccoli
  • 2 tomaten
  • 60 cl visbouillon
  • 50 g garnalen

Snijd de vis in stukjes en schep er wat citroensap, wat van de cajunkruiden en een beetje zout door.
Zet de vis op een koele plaats weg.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groente schoon.
Snijd de paprika in blokjes, de broccoli in roosjes en de tomaten in stukjes.
Breng de visbouillon met cajunkruiden aan de kook.
Laat de groente er 2 minuten in koken.
Laat de blokjes vis in de bouillon in 2 minuten gaar worden.
Warm de garnalen kort mee.
Doe een flinke lepel rijst in een soepbord en schep er wat soep op.

Garnalen over?

Broccoli over?

Bron: Voedingscentrum

Terug