Zalm en Parmezaanse kaas

voor 3 personen

  • 450 g langkorrelige rijst
  • 1 blikje zalm, afgegoten en in partjes (418 g)
  • 65 g gesneden bloemkool
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 25 cl droge witte wijn
  • 25 cl melk
  • 2½ cl water
  • 1½ cl verse dragon, fijngehakt
  • ½ cl Dijonmosterd
  • 4 ml zout
  • 2½ ml versgemalen zwarte peper
  • 4 middelgrote tomaten, in stukjes gehakt
  • 2 lente-uitjes, dungesneden

Doe alle ingrediƫnten, behalve de tomaten en lente-uitjes samen in de slowcooker.
Goed mengen, deksel erop en 1 uur op 'hoog' koken, daarna 6 - 8 uur op 'laag' (of 3 - 4 uur op 'hoog').
Tomaten en lente-uitjes voor het opdienen er inroeren.

Bron: Crock-Pot

Terug