Tomatensoep

Tomatensoep

  • 1 eetl. olijfolie
  • 1 kleine ui - grof gesneden ui
  • 1 rode paprika - grof gesneden
  • 1 theel. fijngehakt knoflook
  • 2 blikjes in blokjes gesneden tomaten
  • 25 cl bouillon
  • ½ theel. zout
  • rode peper vlokken, naar smaak
  • gesnipperde verse basilicum, voor garnering

Verhit in een grote pan olijfolie tot middelhoog.
Bak en roer knoflook, uien en paprika's tot ze zacht worden, ongeveer 5 minuten.
Combineer gedroogde groenten, tomaten, tomaten, bouillon, zout en rode pepervlokken in de slowcooker.
Dek af en op ‘LAAG’ koken gedurende 8 uur.
Gebruik een staafmixer om de soep tot glad te mengen.
Serveer onmiddellijk met verse basilicum als garnering.

Naar wens met Parmezaanse kaas, croutons, yoghurt of gegrilde kaas croutons serveren.

Bron: Marsha Maxwell & Allison McGee

Terug