Teriyaki rundvlees

Teriyaki rundvlees

voor 6 personen

  • 900 g rundvlees (gesneden in blokjes)
  • 2 eetl. maizena
  • zout
  • peper
  • 4 eetl. teriyakisaus
  • 2 eetl. fijngesneden gember
  • 1 ui, in plakken
  • 2 stengels selderij, gesneden
  • 2 wortelen, gesneden
  • 480 g sperziebonen
  • ΒΌ kopje runderbouillon
    • voor garnering
  • 2 eetl. sesamzaad
  • 2 groene uien, gesneden

Meng het rundvlees met maizena, zout & peper.
Meng dit met de teriyaki saus en gember.
Plaats het rundvlees met de ui, selderij en wortelen in een food-saver zak.
Plaats de sperziebonen in een andere food-saver zak.
Seal en vries de zakken in.
Als je gebruik wilt maken van de zakken moet je ze een nacht van te voren in de koelkast leggen.
Voeg de ontdooide inhoud van de rundvlees teriyaki zak in de slowcooker pan met een rundvlees bouillon.
Laat het voor 6 - 8 uur garen op de lage stand tot het vlees gaar is.
Voeg dan de ontdooide sperziebonen toe en gaar ze 20 minuten mee.
Garneer met groene ui en sesamzaad.

Bron: Crock-Pot

Terug