Spareribs, de makkelijke manier

Spareribs, de makkelijke manier

  • 2 racks spareribs
  • 1 fles BBQ saus van ongeveer 40 cl

Verdeel de spareribs in porties en leg ze in de slowcooker.
Giet de BBQ saus over de spare ribs.
Vul de fles met wat water (helft ongeveer), doe de dop er op en schud nog even heel goed om alle restjes BBQ saus mee te nemen.
Giet ook die leeg in de slowcooker.
Zet op stand ‘LAAG’ voor 8 - 10 uur.
Haal voorzichtig de spareribs uit de slowcooker en leg ze op een bord.
Geef de saus uit de slowcooker erbij als dipsaus. Ik heb er nog wat koriander overheen gedaan.

Opmerking
Ik heb ze 8 uur in de slowcooker gehad en het vlees was heerlijk mals en viel letterlijk van het bod! Echt een aanrader. Dit recept staat of valt natuurlijk bij een goede BBQ saus.

Bron: Sabine
Gepubliceerd door: Recepten voor de slowcooker

Terug