Rundvlees gehaktballetjes in tomaten- en champignonsaus

Rundvlees gehaktballetjes in tomaten- en champignonsaus

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ui, zeer fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 50 g volkoren paneermeel
  • 1 eetl. Italiaanse kruiden kruiden
  • 1 x 400 g blik tomatenblokjes
  • 2 eetl. tomatenpuree
  • 100 g kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 blokje groentebouillon, opgelost in 15 cl kokend water

Meng het rundvlees, ui, knoflook, paneermeel en de kruiden.
Vorm er 16 kleine balletjes van.
Leg de gehaktballetjes in de slowcooker, voeg de tomaten, tomatenpuree, champignons en de groentebouillon toe.
Kook 3 uur op 'HOOG'.
Serveer het met beboterde pasta.

Bron: Crock-Pot

Terug