Roti

  • 500 g kippendijfilet
  • 500 g sperziebonen / kouseband
  • 1 potje roti hot pepersaus
  • 1 zakje marinade
  • 1 gele madame jaenette, fijngehakt
  • 1 zakje aardappelblokjes / kriel
  • 2 theel. kerrie massala
  • 1 theel. sambal
  • 4 eieren gekookt
  • 1 theel. zout naar smaak
  • 1 theel. peper naar smaak
  • 1 theel. paprikapoeder
  • 1 theel. pikante kipkruiden
  • 2 uien gesnipperd
  • 6 tenen knoflook
  • 1 à 2 plakken

Maak de knoflook, uien en madamme jaenette schoon en snijd ze fijn en doe ze in de slowcooker.
Snijd de kip in kleinere stukken en voeg deze in een schaal en meng dit met de marinade en alle droge kruiden en zet deze een uur op zij.
Snijd de bonen in kleinere stukjes.
Voeg dan de kip stukjes en boontjes toe aan de uien en knoflook in de slowcooker en meng dit mengsel even door elkaar.
Voeg dan een theelepel van de sambal toe.
Voeg dan de helft van het potje pepersaus toe en zet de slowcooker aan op de ‘HOOG’.
Haal riotivellen bij de toko.

Bron: Marcel Knol
Gepubliceerd door: KookJIj

Terug