Snelle perzik broodjesschotel

Snelle perzik broodjesschotel

voor 6 porties

    • voor de fruitlaag
  • 1 kg rijpe perziken
  • 1 eetl. citroensap
  • 2 eetl. Amaretto
  • 2 - 3 eetl. suiker (naar smaak)
  • 1 eetl. maïszetmeel, geverfd
    • voor de deeglaag
  • 1 rol croissantdeeg
  • 2 eetl. boter, gesmolten
  • 1 eetl. bruine suiker
  • ½ theel. kaneel

Snijd de perziken in dunne plakjes en meng met citroensap, amaretto, maizena.
Breng op smaak met suiker en voeg toe aan de slowcooker.
Snijdt het croissantdeeg in zes stukken.
Meng boter, suiker en kaneel in een kom.
Rol elk stuk deeg in het botermengsel en leg het bovenop de fruitlaag
. Doe het deksel erop en kook gedurende 3 uur op “HOOG”.

Opmerking
Geschikt voor een 3½ liter slowcooker.
> Het beste lauwwarm serveren met een beetje vanille-ijs of room.

Terug