Marokkaanse kip

Marokkaanse kip

  • 800 g kip
  • 400 g zoete aardappel
  • 400 g wortel
  • 400 ml kippenbouillon
  • 1 ui
  • 1 theel. koriander
  • 1 theel. kurkuma
  • 1 theel. kardemom
  • 1 theel. zeezout
  • ½ theel. cayennepeper
  • 1 theel. gember
  • 40 g gedroogde abrikozen

Snijd de kipfilet per stuk in 2 of 3 gelijke stukken.
Doe de kip in de ingevette slowcooker
Snijd de wortel en ui in stukjes en stop ze in de slowcooker
Schil de zoete aardappelen, snijd ze in blokjes en voeg ze toe aan de slowcooker.
Strooi alle kruiden over de groenten en hussel het een beetje door elkaar.
Schenk de bouillon over de groenten en kip.
Zet de slowcooker aan op 'LAAG' voor 10 uur of op 'HOOG' voor 5 uur.

Bron: Miss Craftsy
Gepubliceerd door: Mytaste.nl

Terug