Kipvleugels met Chinese roerbakgroenten en sperziebonen

  • 500 g Chinese roerbakgroenten
  • 2 uien in ringen gesneden
  • 1 gele paprika, fijngesneden in dobbelsteentjes
  • 4 kipvleugels
  • 2 theel. sambal oelek
  • 1 theel. pikante kipkruiden
  • zwarte peper
  • zout
  • 1 theel. kerrie
  • 1 theel. kruidnagel
  • 1 theel. paprikapoeder

Snijd de uien in ringen en doe deze in de slowcooker.
Snijd vervolgens de paprika in dobbelsteentjes en voe ook deze ook toe aan de slowcooker.
Doe vervolgens de kipvleugels in de slowcooker.
Doe dan de roerbak groenten en de sperziebonen erbij.
Kruid hem vervolgens met sambal, kipkruiden, kerriekruiden, kruidnagel, paprikapoeder.
Voeg dan het zout & peper naar smaak toe en voeg dan nog een scheutje water toe en een bouillonblokje toe.
Zet dan de slowcooker aan op de ‘HOOG’ en laat hem 6 tot 8 uur pruttelen.

Bron: Marcel Knol
Gepubliceerd door: KookJIj

Terug