Kippensoep

Kippensoep

  • 2 kippenpoten
  • 1 ui, grofgehakt
  • 1 winterpeen, grofgehakt
  • 3 stengels bleekselderij, grof gehakt
  • 3 peperkorrels
  • 2 laurierblaadjes
 
  • 2 bouillonblokjes
  • 1 l water
  • paar takjes tijm
  • rozemarijn
  • of een kruidenbuiltje

Leg de kippenpoten en alle overige ingrediënten in de slowcooker.
Zet hem op stand ‘LAAG’ en stel de timer in op 8 uur.
Heb je niet zoveel tijd, zet hem dan op stand ‘HOOG’ en stel de timer in op 4 uur.
Zeef de soep in een andere pan.
Haal het vlees van het bot van de kip en snijd in stukjes.
Doe bij de soep in de pan en doe er naar smaak wat soepgroenten bij.
Laat nog even 10 minuten koken.

Bron: Sabine
Gepubliceerd door: Recepten voor de slowcooker

Terug