Kip curry

Kip curry

voor 3 porties

  • 2 kipfilets, in blokjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 middelgrote wortels, in plakjes
  • 2 eetl. patak milde curry paste
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • ½ blikje kokosmelk
  • 1 eetl. gemalen amandelen
  • klein bosje koriander, gehakt
  • 300 g rijst
  • handje amandelschaafsel

Meng alle ingrediënten in de pan van de slowcooker.
Hou wat koriander apart voor garnering.
Laat de curry 4 uur op ‘HOOG’ koken.
Als je de saus wat te dun vindt, kun je het wat dikker maken met een mengsel van wat water en een eetlepel maizena.
Laat het dan nog 10 minuutjes sudderen.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Serveer de rijst met de saus en bestrooi met gehakte koriander en amandelschaafsel.

Bron: Nanda

Terug