Kip casserole

Kip casserole

  • 500 g kipfilet
  • 2 eetl. bloem, gekruid met zwarte peper
  • 2 theel. plantaardige olie
  • 1 middelgrote ui, gesnipperd
  • 1 stengel bleekselderij, fijngesneden
  • 2 - 3 worteltjes, in dikke plakken
  • 1 prei, in dikke plakken
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 Knorr Chicken Stockpot, opgelost in 40 cl kokend water
  • 1 eetl. verse tijm

Snijd de kip in blokjes en bestrooi met de bloem.
Verhit de olie in een koekenpan (of gebruik een sauté binnenpan) en bak de kip.
Plaats de kip in de binnenpan van de slowcooker en voeg de overige ingrediënten toe en meng ze goed.
Stel 'HOOG' in voor 4 - 5 uur of 'LAAG' 7 - 8 uur.
Roer goed en serveer met romige aardappelpuree en groene bonen.

Tip
Voeg een eetlepel zure room of slagroom toe en garneer met fijngesneden bieslook.

Bron: Crock-Pot

Terug