Indisch stoofpotje

Indisch stoofpotje

voor 3 - 4 personen

  • 750 g runderlappen
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 1 Spaanse peper
  • 1 rode paprika
  • 25 cl kokosmelk
  • 2 eetl. rode wijnazijn
  • 3 eetl. ketjap manis
    • ½ theel. van de volgende kruiden
  • chilivlokken
  • kurkuma
  • koriander
  • gemberpoeder
  • komijnpoeder
  • cayennepeper

Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout.
Hak de knoflook fijn, snipper de ui, snijd de peper fijn en de paprika in blokjes.
Verhit wat olie in een pan en bak het vlees rondom bruin.
Voeg de gesneden groente, knoflook en peper toe en bak even mee.
Doe alles in de slowcooker en voeg de kokosmelk, azijn, ketjap en kruiden toe.
Meng even door elkaar en zet de slowcooker op de lage stand voor 5 - 6 uur of tot het vlees goed zacht is.

Bron: LoveMyFood

Terug