Honing mosterd rollade

  • 2 middelgrote uien, gesneden
  • 2 appels geschild en in stukken
  • 1 eetl. honing
  • 1 eetl. Dijon mosterd
  • ½ theel. koriander
  • zout
  • 1 (schouder)varkensrollade van ong 1 kg
  • 1 eetl. maizena
  • 2 eetl. water

Snijd de ui en de appels.
Meng in het schaaltje: mosterd, honing, koriander en zout.
Smeer de rollade hiermee in.
Doe in de slowcooker de appels en de ui, roer ze door elkaar.
Hier bovenop de rollade.
Doe de deksel erop en laat 7 à 8 uur op stand ‘LAAG’ staan.
Haal de rollade aan het einde kooktijd eruit en snijd hem in plakken.
Vermeng het water met de maizena, roer dit met een houten lepel door de appel/ui mix.
Eventueel in een steelpannetje.
Kook het even door zodat het een soort sausje wordt.

Serveertips
De honing/mosterd combinatie is heerlijk bij deze zacht gestoofde varkensrollade.
Lekker met gebakken aardappeltjes en je favoriete groente.

Bron: Slow-cooker
Gepubliceerd door: Smulweb

Terug