Draadjesvlees

Draadjesvlees

  • 1200 g dikke riblap
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetl.l milde paprikapoeder
  • 2 theel. komijnpoeder
  • 2 theel. peper
  • ½ runderbouillonblokje
  • 25 cl water
  • maizena (optioneel)

Snipper de ui en de knoflook fijn en doe dit in de slowcooker.
Verkrummel het bouillonblokje en voeg deze samen met het water toe in de slowcooker.
Verdeel de kruiden over het vlees, masseer het een beetje in en leg het vlees in de slowcooker.
Zet de slowcooker 8 uur op ‘LAAG’.
Haal het vlees uit de slowcooker.
Maak eventueel saus/jus door maizena aan het vocht toe te voegen en zet op ‘HOOG’ of doe het in een pannetje op het vuur, want dat gaat sneller.

Bron: Koken met Kokkie

Terug