Donkere chocoladefondue en pain perdu bananen

Donkere chocoladefondue en pain perdu bananen

voor 2 - 4 porties

  • 2 eieren
  • 2 eierdooiers
  • 65 g suiker
  • 150 g bananen

Snijd de brioche in dikke plakken.
Leg de plakjes in de eierpunch (melk, room, eierdooiers en suiker).
Snijd de bananen overlangs.
Zet het allemaal in de oven in een gegratineerde schotel, bak ongeveer 20 minuten op 160 °C.
Laat het een nachtje afkoelen.
De volgende dag; snij de pain perdu in blokjes om onder te kunnen dompelen in de warme chocolademelk hetzij met een vork of aan satéstokjes geregen.
Snijd de chocolade een uur voor het opdienen in kleine stukjes, plaats het in de slowcooker, laat het in 10 minuten smelten op 'HOOG', en als het is gesmolten, warm houden.

Bron: Crock-Pot

Terug