Chili sin carne, voor de smalle beurs

Chili sin carne, voor de smalle beurs

vegetarisch, voor 6 porties

  • 425 g blik zwarte bonen, uitgelekt
  • 425 g blik bonen kikkererwten, uitgelekt
  • 425 g blik bruine bonen, uitgelekt
  • 425 g blik maïs, uitgelekt
  • 700 g kant-en-klare pastasaus
  • 225 g babytomaten (optioneel)
  • 1 theel. komijn
  • 1 theel. koriander
  • 1 theel. kurkuma
  • 1 kaneelstokje

Gebruik een grote slowcooker.
Giet de bonen en maïs af en doe de inhoud in je slowcooker.
Doe de tomaten er bovenop, en de pastasaus.
Roer de kruiden erdoor en voeg het kaneelstokje toe.
Dek af en kook op 'LAAG' voor 7 - 8 uur, of op 'HOOG' voor ongeveer 4 uur.
Als de tomaten niet uit zichzelf zijn open gegaan, por ze voorzichtig met een houten lepel alvorens het opdienen.

Bron: Stephanie O'Dea, A Year of Slow Cooking

Terug