Appel, rabarber, frambozen en knapperige amandelcrumble

Appel, rabarber, frambozen en knapperige amandelcrumble

vegetarisch, voor 2 - 4 porties

  • 500 g Reinette Clochard appels
  • 250 g rabarber
  • 2 eetl. boter
  • 80 g frambozen
  • 2 x 100 g boter
  • 100 g amandelpoeder
  • 2 eetl. gemalen amandelen
  • 50 g meel

Schil de appels en rabarber.
Snijd ze in stukjes en bak ze mooi goudbruin in boter voor 4 tot 5 minuten in een koekenpan.
Doe ze daarna in een slowcooker gedurende 4 uur op 'LAAG'.
Verdeel het in schaaltjes of in een gratineerschotel en laat het afkoelen.
Voor de crumble: verzacht de boter, voeg alle ingrediƫnten toe, meng goed.
Tenslotte een laagje frambozen over het fruit en de crumble er bovenop.
Zet het in een oven zodat de crumble tegelijkertijd bakt en bruint.

Bron: Crock-Pot

Terug