Gekonfijte ananas en mango met kokosnootgratin

Gekonfijte ananas en mango met kokosnootgratin

vegetarisch

    • fruit
  • 600 g ananas
  • 90 g passievrucht
  • 400 g mango's
  • 100 g honing
    • voor de gratin
  • 100 g geraspte kokos
  • 100 g boter
  • 100 g suiker
  • 1 ei

Schil en snijd de ananas en mango in blokjes.
Zeef de passievruchten en bewaar de pulp.
Kook de ananas en mango's in een slowcooker met de honing en de passievruchtenpulp.
Laat het 4 uur koken op 'HOOG'.
Doe de inhoud in een pan en kook het snel om de aroma's te concentreren.

Gratin

Meng alle ingrediƫnten teneinde een homogeen beslag verkregen.
Schik de vruchten op een porseleinen taartplaat of laat het in de slowcooker.
Spreid het kokosnootmengsel er bovenop.
Zet onder een grill gedurende 2 minuten.
Serveer het warm.

Bron: Crock-Pot

Terug