Walnootsalsa

Walnootsalsa

  • 2½ cl zonnebloemolie
  • 2 tenen knoflook,
    ragfijn gesnipperd of geperst
  • 100 g sjalotten, gesnipperd
  • 75 g walnoten, grof gehakt
  • 25 g kappertjes
  • 25 g zoetzure kleine augurken, cornichons, dunne plakjes
  • 25 g zwarte olijven, Taggiasche, zonder pit, fijngesneden
  • 3 eetl. peterselie, fijngehakt, wel de echte platte, geen krul
  • 5 cl walnootolie

Verwarm de zonnebloemolie en fruit de sjalot met knoflook op laag vuur glazig.
Laat afkoelen.
Spel de kappertjes af met koud water en laat goed uitlekken.
Meng alle ingrediënten.

Bron: Angélique Schmeinck
Gepubliceerd door: MergenMetz

In deze video gaat Angélique aan de slag voor deze walnootsalsa.

Terug