Pastasaus met spinazie en kaas

vegetarisch

  • 1 pak (450 g) diepvries spinazie à la crème
  • 1 doosje kruidenkaas (Paturain o.i.d.)
  • 1 groentebouillonblokje
  • basilicum
  • 2 theel. pesto
  • 2 teentjes knoflook
  • peper & zout
  • geraspte Parmezaanse kaas

Spinazie laten ontdooien.
De knoflook persen, bouillonblokje verkruimelen en samen in beetje olie fruiten.
Spinazie toevoegen en doorroeren,
Kruidenkaas toevoegen, pesto en basilicum toevoegen en goed doorroeren.
Op klein vuur doorwarmen en op smaak brengen met versgemalen peper en eventueel zout.
Ondertussen de pasta koken volgens voorschrift.
Pasta op een bord, saus er overheen, bestrooien met de geraspte Parmezaanse kaas.

Bron: PM3 Receptensite

Terug