Mango - avocado dipsaus

  • 2 avocado's
  • 1 mango
  • 2 sjalotjes
  • 1 - 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 groene peper, fijngehakt
  • 4 eetl. ananassap
  • 1 eetl. koriander, fijngehakt
  • 1 theel. gemalen komijn
  • 1 - 2 theel. Tabasco Green Pepper saus
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 flinke tomaat

Halveer de avocado's en verwijder de pit.
Lepel het vruchtvlees eruit.
Pel de mango en snij de pit eruit.
Maak de uitjes schoon en hak ze fijn.
Meng de avocado, mango, ui, knoflook, ananassap, koriander en komijn tot een crèmige saus.
Snij de tomaat in vieren en verwijder de zaadjes.
Snij de tomaat in blokjes en voeg het bij de dip.
Dek de dip af en laat het voor een uurtje in de koelkast staan.

Geschikt voor rauwe groente, gegrilde vis, kip en kalkoen.

Terug