Groene chili-chutney

Groene chili-chutney

  • 10 groene pepers
  • 1 eetl. urad dal, zwarte linzen
  • 1 theel. komijn
  • 1 eetl. tamarindepuree
  • 1 eetl. suiker
  • zout naar smaak
  • 3 eetl. olie
  • 1 theel. mosterdzaad
  • kerrieblaadjes

Verhit olie en rooster de komijnzaadjes.
Voeg de gesneden pepers toe.
Neem van het vuur en zet apart in schaaltje.
Neem dezelfde pan, wat olie en sauteer de urad dal tot de linzen rood kleuren.
Neem van vuur.
Pureer alles en voeg iets water toe.
In een kleine pan de olie verwarmen.
Rooster de mosterdzaadjes tot ze knetteren.
Voeg kerrieblaadjes toe en zet vuur uit.
Giet over de kokos pasta.
Voeg zout naar smaak toe en serveer.

Bron: Zelfmaak recepten

Terug