Cocktailsaus - I

  • mayonaise
  • whiskey
  • tomatenketchup, of tomatenpuree
  • evt. mierikswortel

Deze cocktailsaus is een bereiding van mayonaise met whiskey, tomatenketchup of tomatenpuree. Je kan er ook nog mierikswortel geraspt aan toevoegen.

Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij


Cocktailsaus - II

  • 25 cl chilisaus
  • 1 eetl. citroensap
  • 1 eetl. Worcestershiresaus
  • 1 theel. hete saus
  • 1 theel. suiker
  • 2 theel. gedroogde uivlokken
 
  • 1 eetl. selderij, in dobbelstenen
  • 2 eetl. mierikswortel
  • 1 theel. verse dragon, fijngehakt of
    ½ theel. gedroogd
  • 1 snuifje selderijzaad

Meng alle ingrediƫnten in een kleine mengkom en roer het goed door elkaar.
Koel, afgedekt, 2 Ć  3 uur of een nacht voor het serveren.

Bron: Wayne Boatwright in rec.food.cooking

Terug