BBQ-glazing met rode bessen

BBQ-glazing met rode bessen

  • 200 g rode bessen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. vloeibare honing
  • 1 eetl. oestersaus
  • 1 eetl. sesamolie
  • 1 eetl. witte wijn azijn
  • 1 theel. suiker
  • zout & peper

Was de bessen en wrijf ze boven een kom door een zeef.
Pel de knoflookteen.
Meng het bessensap met de vloeibare honing, oestersaus, (sesam)olie, (witte wijn)azijn en suiker.
Pers de knoflookteen erboven uit en klop de glazing goed door elkaar.
Breng op smaak met zout & peper.
De glazing is lekker op spareribs, ribeye, kip en zelfs ook op vis.
Wrijf de keuze van je barbecuevlees- of vis ermee in en laat 10 minuten trekken.
Super lekker om te serveren samen met een groene salade en stokbrood.

Bron: Verse Oogst

Terug