|
|
Pureer het vruchtvlees van de avocado's met het citroensap en de zure room.
Roer er de bieslook en naar smaak zout & peper door.
Serveer de avocadodip in de paprika's.
Bron: Astrid Veltman
|
|
Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, wip de pitten eruit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Maak het vruchtvlees fijn met een vork.
Meng er de geraspte ui, het limoensap en ruim zout door.
Breng de guacamole op smaak met gemalen cayennepeper.
Snijd de koriander heel fijn, bewaar een paar blaadjes voor garnering.
Roer als laatste de koriander door de guacamole.
|
|
Van de Spaanse peper de zaadjes verwijderen en in stukjes snijden
De knoflooktenen in kleine stukjes snijden
Dit alles in de vijzel malen met wat zeezout
Van de avocado's de pit verwijderen en het vruchtvlees eruit scheppen en in stukken snijden, mengen met sap van limoen en de rest.
Goed met een vork prakken.
Ik heb maar een half pepertje gebruikt want hij was heel pittig.