Zomerse aardappelsalade

zomerse_aardappelsalade (3K)

  • 500 g nieuwe aardappelen
  • 1 mango
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • handvol verse basilicumblaadjes
  • handvol rucolablaadjes
  • zwarte peper

Was de ongeschilde aardappelen en snijd ze in de lengte in vier.
Breng eerst water aan de kook in een grote kookpot, en laat dan de aardappelpartjes ongeveer 10 minuten koken tot ze zacht zijn.
Laat de aardappelen uitlekken en laat afkoelen.
Besprenkel de aardappelpartjes met het limoensap.
Schil de mango en snijd in schijfjes.
Doe de mango samen met dunne schijfjes rode ui, de basilicum- en de rucolablaadjes in een grote kom en meng goed.
Verdeel de salade en de aardappelpartjes over vier borden en kruid af met wat versgemalen zwarte peper.

Tip
Lekker met een frisse saladedressing.

Bron: Patatpas

Terug