voor 2 personen
|
|
Schrap de wortels en rasp ze fijn.
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil.
Schil de sinaasappel en snijd hem in kleine stukjes.
Vang het sap op.
Meng de sinaasappelstukjes, geraspte schil, het sinaasappelsap en wat citroensap door de geraspte wortel.
Was de kruiden en knip ze klein.
Meng een deel van de bieslook door de wortelsalade en zet even apart.
Breng 20 cl water aan de kook.
Strooi de couscous in een kom, schenk het kokende water erbij, roer los met een vork.
Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
Klop de eieren met de melk, wat van de kruiden en wat peper los.
Bak er in de margarine een omelet van.
Meng de rest van de kruiden en de olie door de couscous.
Rol de omelet op en snijd hem in rolletjes.
Geef de omeletrolletjes en de couscous bij de wortelsalade.