Salade van vis en groenten

Salade van vis en groenten

voor 2 personen

  • 8 scampi
  • 200 gr kabeljauw
  • 1 tomaat
  • een stuk gele paprika
  • een stuk rode paprika
  • een stuk groene paprika
  • ½ rode ajuin
  • ½ ajuin/li>
  • 1 kleine wortel
  • ½ citroen uitgeperst
  • dille
  • snuifje kaneel
  • zeezout met mediterrane kruiden
  • 1 theel. mierikswortelpasta
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • boter
  • 1 hardgekookt eitje

Groenten fijn snijden, eitje fijn hakken.
Maak een dressing van de mayonaise, uitgeperste citroen, mierikswortelpasta, knoflook en de kruiden.
Scampi en kabeljauw in stukken gesneden gaar aanbakken met kruiden, laat afkoelen.
Meng voorzichtig al deze ingrediƫnten onder elkaar en serveer met bladsla en aardappelen naar keuze.

Bron: Elmo & Blondy
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug