|
|
Schil het teentje knoflook en pers het fijn.
Vermeng de knoflook, cayennepeper en melk in een kom.
Schil de avocado, halveer ze, snij het vruchtvlees in blokjes en bedruppel het met het limoensap.
Ontkorst de sneetjes brood en snij ze in kleine blokjes.
Verhit de olie in een pan en laat de blokjes brood hier even in bakken.
Was de bleek- en bladselder en snij ze in fijne stukjes.
Schep in een schaal de blokjes brood, avocado, bleekselderij, bladselderij, tonijn en mayonaise door elkaar.
Voeg het melkmengsel en 1 tot 2 eetlepels limoensap toe en meng alles voorzichtig door mekaar.
Laat de salade minstens gedurende een uur in de koelkast staan.
Vermeng voor de dressing de olie, azijn, peper en zout in een kommetje.
Vermeng de dressing met de blaadjes sla en schik ze in 4 kommen.
Verdeel de avocadosalade hierover en garneer met stukjes limoen.