Warme tomatensalade met mozzarella

Warme tomatensalade met mozzarella

  • 300 g tomaten mini mix
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g mini mozzarella
  • Italiaanse kruiden
  • 1 eetl. olie

Halveer de tomaatjes.
Laat de mozzarella uitlekken.
Hak de kruiden fijn.
Hak de knoflook fijn.
Verhit de barbecue.
Vouw een bakje van aluminiumfolie en besprenkel deze met olijfolie.
Hussel de tomaatjes door elkaar en voeg olijfolie en kruiden toe.
Doe ook de knoflook erbij.
Doe de tomaatjes in het aluminium bakje en grill ze 15 minuten in een dichte barbecue.
Strooi er de laatste 5 minuten de bolletjes mozzarella bovenop.
Zet de aluminium schaal op een broodplank en doe er nog wat versgemalen peper en zout overheen.
Is het écht te koud of nat om naar buiten te gaan?
Dan maak je 'm gewoon in de oven.

Bron: Verse oogst

Terug